Blogunk / Lakberendezési tanácsok, stílusok, trükkök és ötletek

Adventtől karácsonyig

A Karácsonyt megelőző várakozás időszakában, azaz Adventkor, lassanként ünnepélyes hangulat lopódzik a szívünkbe. Az adventi koszorún lévő 4 gyertya is a hit, remény, öröm, szeretet  négyesét szimbolizálja, melyre mindannyian vágyunk. Advent negyedik vasárnapján és Karácsonykor, mikor már az összes gyertya ég, megérezzük a fény diadalát a sötétség felett  és szívünk hálával telítődik meg szeretteink mosolygó arcát látva. Ezek a napok alkalmasak arra, hogy végig gondoljuk ezt az évet, leltárt készíthessünk magunkban. Ugyanakkor lázasan készülődhetünk az ünnepekre.

Lakásunk egyéni dekorálásához és személyes ajándékok vásárlásához rengeteg ötletet kaphatunk, ha kimozdulunk egy kicsit, és teszünk egy sétát az adventi vásárban. Az idén Budapesten új helyre is el látogathatunk, hiszen a Bazilika mellett  a Szent István tér gyönyörűen feldíszített, hangulatos pavilonjai között biztosan találunk olyan ajándékokat, melyekkel örömet szerezhetünk  családunk tagjainak, barátainknak. A karácsonyi forgatagban azért gondoljunk saját magunkra is! Ebben a hidegben egy pohár forralt borral  vagy akár egy csomag  fahéjas mandulával  meglephetjük magunkat!

Köszönjük , hogy egész évben figyelemmel kísérték hírleveleinket! Áldott, békés Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag, nagyon Boldog Új Esztendőt kíván a Flat Art csapata!