Blogunk / Lakberendezési tanácsok, stílusok, trükkök és ötletek

előszoba szekrény

előszoba szekrényElőszoba szekrényekből a mai világban nagyon sokfélét lehet kapni. Aki egyszerűt és olcsót szeretne, biztosan egy alsó szekrényből és fogasból álló darabot választ.

Ám azért mégis ez az első dolog, amit a házba érve meglát a vendég, és bizony sok ember ítélkezik akaratlanul is az első pillantásból. Ahogy minden bútor, úgy az előszoba szekrény is dísze a lakásnak, illetve nem utolsó szempont a hölgyek számára, ha tükrös darabról van szó, mert hasznos dolog egy utolsó pillantást vetni magunkra indulás előtt.

előszoba szekrényFontos az is, hogy sok cipő elférjen benne, legalább kettő fejenként, ami egy négy tagú családnál már tizenhat darab cipő, vagyis 8 pár. Emellett ott vannak a kabátok, ami nyári időszakban nem tűnik égető szempontnak, de télen meggyűlhet a bajunk, ha kis méretű szekrényt választottunk, mint amekkorát a család mérete megkövetel.

Érdemes lehet elgondolkozni azon a kérdésen is, hogy szekrénybe szeretnénk bepakolni a ruháinkat, amit rögtön indulás előtt veszünk fel, vagy elég csak felakasztani a fogasra. Esztétikai szempontból mindenképp az első választás az ideálisabb, hisz szebben mutat egy ízléses faragású szekrény, mint a halmokban sorakozó ruhák a fogason.