Blogunk / Lakberendezési tanácsok, stílusok, trükkök és ötletek

fiókos szekrény

Egy fiókos szekrény hasznos tagja lehet a bútorainknak. Kivel ne fordult volna már elő, hogy nem volt helye pakolni, vagy a
szétválogatni a csecse-becséit megfelelő szempontok alapján. Ezekre az esetekre kiváló ez a kis bútordarab. Nem drága, nem foglal nagy helyet, és számtalan változat közül válogathatunk kedvünkre.

fiókos szekrényVan kicsi, nagy, kétfiókos, háromfiókos, és van, hogy több. Kétfiókosat akkor érdemes választani, ha biztosan tudjuk, hogy sem a közeljövőben, sem pedig később nem akarunk több mindent belepakolni. Ideális fürdőszobába a wc mellé, ám ha a női nemet nézzük, nekik valószínű kevés lesz még a fürdőszobai részlegbe is. Gyerekszobába ajánlatosabb három vagy négy fiókos szekrényt venni, lehetőleg olyat, ami egy szintben van az ággyal, hogy gyermekünk rátehesse a poharat, vagy a tányért, vagy esetleg az éjjeli lámpát. A hálószobába használattól függően válasszunk fiókos szekrényt.

Ha éjjeli szekrénynek szeretnénk, akkor nekünk is érdemes az ágy vonalával egy szintbe levőt választani, ha viszont a ruhás szekrényünk mellé akarunk fiókos részt is, akkor mindenképpen egy magasabb, nagyjából a szekrény méretével megegyezőt válasszunk.